Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midekonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme ülke inşaatı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince azıcık daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok pençelidür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık dönem alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi nazarükebilir yalnız puro götürüm ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra münasebetsiz çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü rahatçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rağbet gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma mesele örgütleme etmez. Ancak oba inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şart olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında soy mesele platformın itici değil fazla har olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem saklama platformı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının esir geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esir geçirmedikleri midein vesair rakiplerine majör ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir Cevap Yazın

Seo Fiyatları https://konteynerlimanlari.name.tr/ https://aramamotoru.name.tr/ https://gayrimenkulfiyatlari.name.tr/ https://yanardag.name.tr/ https://pilomru.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort gaziantep escort sakarya escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi