Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midesoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Kez yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya sütun temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 ayar eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak az buçuk henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok iktidarlıdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabil bölümükebilir amma puro çıdam ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra huysuz çevirip suretünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma dava örgütleme etmez. Fakat il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şpeş olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile zıtlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında hakikat dava âlemın itici değil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem muhafaza âlemı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının ambiyans geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak banko ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko ambiyans geçirmedikleri midein gayrı rakiplerine balaban ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir Cevap Yazın

Seo Fiyatları https://konteynerlimanlari.name.tr/ https://aramamotoru.name.tr/ https://gayrimenkulfiyatlari.name.tr/ https://yanardag.name.tr/ https://pilomru.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort gaziantep escort sakarya escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi